Перейти до основного вмісту

Система+ посміхається (кластер зображень)

Фрагмент зображення пошукової видачі Google 2018 року, який відображає виконавців  лабораторної роботи  з веб-технологій у SiteLabs Система+ у 2013 році. 


Задачами лабораторної роботи у SiteLabs Система+ у 2013 році були такі: 

  • розробка  сайту на CMS WordPress з кількома публікаціями; 
  • розробка і приєднання до сайту базових соцмереж; 
  • приєднання до сайту і використання аналітичних засобів кількох типів від кількох базових вендорів; 
  • початковий аналіз і просування у веб розробленої екосистеми згідно керівництва Google для веб-майстрів.  
У 2014 році я розширив задачі лабораторних робіт у  Система+ SiteLabs: 
  • додані практичні завдання розробки й порівняння аналогічних сайтів на CMS WordPress і на Joomla! (Drupal чи ін.); 
  • додане завдання розробки веб-магазину з тестовим набором товарів і з`єднання його з розробленим тематичним блогом на обраній CMS. 

Показане тут зображення з кластером розробників 2013 року  одного з кількох десятків сайтів свідчить, що до 2018 року пошукові алгоритми Google продовжують формувати, уточнювати й видавати кластер розробників Системи+, який особливо цікавий для тих хто знає особливості SiteLabs.  Видача даного кластеру  демонструє тривалий ефект правильно виконаного сайту на WordPress, навіть якщо це дуже простий сайт, з використанням лише безкоштовних плагінів. 
Зрозуміло, що головною причиною формування й видачі цього кластеру є розміщення його розробників на сторінці "Про сайт" однієї з SiteLabs. 
Ймовірно, асесори пошукової системи Google згрупували ці фото також по їх щирій позитивній аурі, яка випромінюється учасниками даного кластеру. Крім цього, здається, що Google також часто видає фото симпатичних дівчат, які зв`язані з темою  пошукової видачі.  
Очевидно, що пошукові алгоритми Google у теперішній час стали пошуково-дослідним  Мережевим Штучним Інтелектом (Network Arificial Intellect  Research & Development - NAI R&D), функції якого обмежені наданими первинними даними. Радує те, що у Google помітні позитивні налаштування. 
Також видно, що Google  й інші ghjdslys пошукові системи e web вже функціонально розвинулися до 
Мережевих Ергатичних Організмів (NEO - Network Ergatic Organizm).
Зазначу, що показані тут особливості кластеризації у пошуковій видачі Google доцільно враховувати при просуванні екосистем веб-сайтів у веб-полі. Бажаю успіхів і радості у всіх сферах життя на все життя :) 
Читайте також обов`язково: 
Памятка про маркетинг у пошукових системах і пошукову оптимізацію (SEM,SEO,SEA,SMO,SMM). 
Також можна прочитати:
Про SiteLabs (http://dss-bi.com.ua/System/sitelabs/)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Недоліки статей Вікіпедії, які варто подолати для підвищення довіри до неї (21.05.23 виправлена дезінформація хакера)

Часто вікі-статті пишуть "всі кому не лінь" під чудернадськими нікнеймами ("легендами прикриття"), а потім правлять також "всі кому не лінь", через який завгодно час. Досвідчені вікі-ігромани у Вікіпедії є авторами кількох сотень чи тисяч вікі-статей та авторами кількох десятків тисяч вікі-правок чужих статей (це не описка), див. ст. Вікіпедія - це "енциклопедія" без довіри?  (гіперпосилання виправлено 20.05.2023 р. після заміни хакером) Найчастіше доповнення вікі-статей здійснюють кластери вікі- ігроманів  з числа вікі-патрульних та вікі-адміністраторів Вікіпедії, які для самореклами і вікі-рейтингу намагаються "відмітися" у максимальній кількості вікі-статей, ін., див. для прикладу:   Вікіпедія: патрульні  (patroller), Вікіпедія: рейтинг .  Є випадки, коли кластери вікі-ігроманів редагували тексти і посилання у статтях більше ніж 8 років, проте жоден з них не помічав елементарні принципові семантичні помилки першого

OSINT (Розвідка відкритих джерел) в екосистемі зв`язаних термінів

OSINT - Open Sourse Intelligence Цей ескіз статті, за винятком інформації про "російсько-українську війну" (гібридну воєнну агресію РФ проти України з 2013 року) початково написаний як фрагмент повної статті про OSINT у січні 2019 року у зв`язку із тим, що її попередній варіант у Вікіпедії базувався на джерелах російського походження, хоча сам термін і технологія мають англомовне походження. Ймовірно, даний текст і  джерела у Вікіпедії буде змінено і викривлено,  як і по багатьом іншим інформаційним hi-tech.  Визначення OSINT, синтезоване на основі англомовних джерел і власних досліджень:  Розвідка відкритих джерел (англ. Open source intelligence, OSINT) — концепція,  методологія і  технологія   добування з відкритих джерел  військової, політичної, економічної та іншої безпекової інформації  і використання її  для підтримки прийняття рішень у сфері національної оборони і безпеки. Добування інформації здійснюється без порушення законодавства. OSINT - це важлива неві

Концепція Ноосфери та мережеві ергатичні організми, мережево-центричні системи і війни, Інтернет речей (уточнено 06.12.19)

Ноосфе́ра (грец. νόος — «розум» і σφαῖρα — «сфера») — сфера розуму; сфера взаємодії суспільства та природи, у межах якої розумна людська діяльність стає визначальним фактором розвитку. У 1944 році сформований Зако́н Ноосфе́ри Верна́дського — положення про перетворення Біосфери, згідно з яким на сучасному рівні розвитку вона неминуче перетворюється в Ноосферу, тобто в сферу, де найважливішу роль в розвитку природи відіграє розум людини.  Як зазначив В.І. Вернадський відповідний термін було введено французьким математиком та філософом Е. Ле Руа разом з його другом Тейяром де Шарденом після їх детального знайомства з вченням Вернадського про біосферу під час його лекцій у Парижі в 1923 р. При цьому Ле Руа визначав ноосферу як сучасну стадію, що її геологічно переживає біосфера. Початок Ноосфери доцільно визначити з того часу, коли розумові дії людей досягли за силою впливу на геосферу і біосферу потужності «геологічної сили» - це явно сталося не пізніше ніж після побудови  Суець